Telepati / Mailtelepati

Mailtelepati

En mailtelepati foregår således at du kontakter mig, forklarer mig evt hvilke problemer der måtte være, hvilke spørgsmål du evt har til dyret, hvad du ønsker at vide om den.Det er vigtig at alle spørgsmål omkring dyret vides af mig inden jeg går igang med at kommunikere. Når først samtalen mellem dyret og jeg er afsluttet, skal der bookes ny tid hvis der ønskes flere oplysninger.
 
Spørgsmål skal være meget konkrete. F.eks er det meget vigtigt  man skriver at Hvad den stresser over og hvornår den stresser i hvilke situationer. Det er ikke nok at skrive : min hest stresser" eller " min hest løber af med mig". Da er det vigtigt for mig at vide på hvilke tidspunkter eller situationer den gør det. Da svaret kan blive mere konkret og løsningerne  bliver mere detaljeret.
     
      Der skal sendes et billede med af dit dyr, helst et billede hvor hele dyret er på, alene uden nogen andre dyr eller menneske på, øjnene skal være tydelige og ikke med blitzlight eller red eye, da det ikke giver den rette kontakt til dit dyr.
 
     Jeg tager kontakt til dyret, stiller ind på dit dyr, og kommer omkring alt hvad der ønskes at vide, hvilket dyr dit dyr er, hvilken personlighed den har og hvordan det kommer til udtryk. Jeg vil høre om den har nogle problemer med heldbredet, forhold til ejer, hvad den godt kan lide,og hvad den evt har svært ved mv.
 
     Når jeg sender en mailtelepti retur til dig som ejer, vil du modtage ca. 6-12 maskineskrevne A4 - sider, meget deltaljeret kommunikation med dit dyr.
 
Mail telepati koster 400 kr. (fra 1. November ny pris 500 kr 2016)
H.S. Hansen | - DK | Tlf.: 42476280 | hshorsemind@gmail.com