Træning af heste

Der kan være mange grunde til at søge hjælp til sin hest. Problemerne kan være mange, når man har med heste at gøre. Det kan være at hesten ikke kan læsses i trailer, hesten skraber i jorden eller at den ignorer dine signaler.
 
For os mennesker kan det somme tider være svært at knække koden til problemet. Det jeg oftest høre er at hesten er "fræk", "dum" eller "udspekuleret". I forhold til de udsagn, er det en opfattelse og egenskab  vi mennesker tillægger hesten. Hesten er ikke udstyret med den del af hjernen, som hedder neofrontal cortex, som vi mennesker er. Den del af hjernen er med til at vi kan tænke dybere. Det er den del af hjerne hvor vores følelser ligger. Men for hesten er det ikke muligt at tænke som vi gør. Hesten respondere kun på hvad vi giver dem, eller hvordan vi i omgang med hesten. Hesten erfare hvad der er bedst at gøre, for at slippe for pres eller lign.
 
Jeg har igennem min uddannelse som hestetræningskonulent, fået en dybdegående viden omkring indlæringspsykologi, anatomi og biomekanik, muskelsætning og ganganalyse, samt gymnastisering og træning fra jorden.
 
Jeg kan samtidig være behjælpelig med at finde ud af om sadlen passer hesten, eller om den bruger kroppen korrekt.
 
Skriv til mig hvis du ønsker at høre mere.
H.S. Hansen | - DK | Tlf.: 42476280 | hshorsemind@gmail.com